images (1)                                  images (3)5                                                                                                                                                                                                                                                    

DIERGENEESKUNDIGE BEHANDELING

Gasten met honden vroegen of een diergeneeskundige behandeling mogelijk was tijdens hun vakantie. Dit omdat de kosten voor de meeste behandelingen in Nederland erg hoog zijn.

De kosten voor  behandelingen bij een dierenarts in Hongarije liggen vele malen lager. Deze besparing kan oplopen tot wel 70% ten opzichten van de kosten in Nederland.

Dat ligt niet aan de kundigheid van de dierenarts of de behandeling, want die is exact het zelfde als in Nederland, maar aan salaris, huisvesting enz.

Een sterilisatie van een kleine hond kost in Nederland, afhankelijk van de dierenarts, tussen de €179 en €350,00 euro. Hier in Hongarije bent u ongeveer € 60,00 kwijt!

images hond

Onze dierenarts is bereid uw honden te behandelen in zijn kliniek. Voor vaccinaties komt hij zelfs bij u langs. Hij spreekt Engels en Duits en werkt samen met zijn vader en vrouw die ook dierenartsen zijn.

Bent u hierin geïnteresseerd? Stuur ons dan vooraf een bericht zodat wij u kunnen informeren. In overleg met u en de dierenarts kunnen we alvast een afspraak voor u maken.

Uw vakantie wordt op deze manier een stuk goedkoper!

images (3)7

Honden trim/kapsalon.

Uw hond laten trimmen is mogelijk. Ook de kosten daarvan zijn lager dan in NL, zo kost het trimmen van een cockerspaniël hier ong € 20,00.

Tijdig een afspraak maken is gewenst.