Gastenboek

Gastenboek met ervaringen, tips, en beoordelingen van gasten op Csillagos Hely.

jong-edelhert-tijdens-de-bronst

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.136.184 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
Sjaak, Anja en Kimberley
Ook wij hebben een aantal dagen(helaas korter dan geboekt) in 1 van jullie huisjes verbleven. Een huis waar echt alles is voor een mooie vakantie. Omdat wij er te kort zijn geweest, niet heel veel kunnen doen. Honden vonden het geweldig in de afgesloten tuin, wel jammer dat het weer niet warm genoeg was om gebruik te kunnen maken van het mooie privé zwembad, hadden we ons echt op verheugt, maar helaas hebben we geen invloed op de buitentemperatuur. Corrie,Ronald en kinderen waren zeer gastvrij bij aankomst en er stond een fles wijn en lekkers voor onze hondjes klaar. Bedden netjes gedekt. Wij persoonlijk vonden het te rustig en ver rijden over een groot stuk slechte weg naar grotere supermarkten of andere bezienswaardigheden, maar omgeving is in een woord PRACHTIG.
Admin-antwoord door: admin
Ja jammer dat het weer wat tegen zat en dat jullie eerder moesten vertrekken, door het weer was ook het stukje weg nog niet gerepareerd, is inmiddels gebeurt. Grote supermarkten zitten hier niet op de hoek, ong 20 min tuffen en je hebt ze allemaal 🙂
Eerder deze maand waren we te gast bij Csillagos Hely. We kregen een schattig huisje, keurig in orde en schoon, met goed afgezette tuin voor onze honden. Een week was echt veel te kort ! De omgeving is echt prachtig, je kunt er uren wandelen zonder uitgekeken te raken of iemand tegen te komen ! Een hoogtepunt was toch wel de paardrijd rit met gids, wat is het mooi hier en de paardjes waren super braaf ! Dit huisje is zeker aan te raden voor honden liefhebbers die houden van natuur, rust en buiten zijn ! Linda Hofland
Marianne en Alex
na alle vorige berichten in het gastenboek, kunnen we die alleen nog maar beamen, we waren er voor de rust en de natuur, die we volop kregen, je kunt er prachtige wandelingen maken, maar voor het wild zul je vroeg op moeten, of laat nog gaan wandelen. helaas was het jachtseizoen al open, wat dit gevaarlijk zou maken, dus maar beter niet. toch nog 3 reeën en 2 vossen gezien 's avonds met de auto rijdend. net als Ageet en Kais die we daar ontmoetten, wilden wij eigenlijk ook niet naar huis, en ik vermoed dat we nog wel terugkomen...zelfs Marianne die dit normaal nooit wil, zei net dat als we een prijs winnen ze wel een huisje wil kopen in Ibafa, ik was niet eens verbaast...Alex.
Nathalie, Axel, Skyler en Rhona
Zalige twee weken vakantie in Álom Ég gehad. Voor ons een ideale vakantie. Mooie wandelingen in de prachtige, bijna ongerepte natuur. Ons privé zwembad die mooi met planten afgesloten lag. De dochters die zo genoten hebben van het paardrijden en uiteraard ook van het zwembad. Onze binnenkoer waar we iedere avond konden genieten van het geluid van de krekels, onder een prachtige sterrenhemel. En onze honden, die overal met ons mee reizen, hadden alle ruimte en... hun eigen zwembad! Super vonden ze dat. Was er iets negatiefs? Ja, dat ik mijn mountainbike niet mee had maar die vergissing ga ik volgend jaar nie maken! Connie en Ron, bedankt voor een zalige twee weken en tot volgende zomer!
Jos en Nelleke
Wij brachten vier weken door in Alom Eg.Onvergetelijk in alle opzichten. Wij kozen er zelf voor om op ons zelf te zijn, maar Corrie en Ron voelden dit prima aan en wisten het kontakt goed te doseren. Omdat wij direct de eerste ochtend na aankomst ons zelf behoorlijk in de nesten hadden gewerkt door de auto op een onverhard pad vast te rijden, waren we maar wat blij dat we Ron als backup hadden die met zijn Hongaars en plaatselijke kenissen in no time een tractor had geregeld voor de nodige bergingswerkzaamheden. Wij zouden niet weten hoe we dat zelf hadden moeten regelen. Daarna altijd vriendelijk, niets is te veel of te gek; gewoon heerlijke mensen. Maar het huisje was ook fantastisch, ruim, koel Nederlandse TV en overal plekjes waar je in de schaduw kan zitten. Het zwembad, trampoline was voor de bezoekende kleinkinderen leuk.We komen al 30 jaar in Tsjechie en Hongarije en we gaan eigenlijk nooit 2 x naar de zelfde bestemming. Het zegt dus genoeg dat wij een maand na terugkomst al weer voor volgend jaar gereserveerd hebben. Corrie en Ronald, bedankt!