Gastenboek

Gastenboek met ervaringen, tips, en beoordelingen van gasten op Csillagos Hely.

jong-edelhert-tijdens-de-bronst

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.16.238 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
55 berichten.
Eerder deze maand waren we te gast bij Csillagos Hely. We kregen een schattig huisje, keurig in orde en schoon, met goed afgezette tuin voor onze honden. Een week was echt veel te kort ! De omgeving is echt prachtig, je kunt er uren wandelen zonder uitgekeken te raken of iemand tegen te komen ! Een hoogtepunt was toch wel de paardrijd rit met gids, wat is het mooi hier en de paardjes waren super braaf ! Dit huisje is zeker aan te raden voor honden liefhebbers die houden van natuur, rust en buiten zijn ! Linda Hofland
Marianne en Alex
na alle vorige berichten in het gastenboek, kunnen we die alleen nog maar beamen, we waren er voor de rust en de natuur, die we volop kregen, je kunt er prachtige wandelingen maken, maar voor het wild zul je vroeg op moeten, of laat nog gaan wandelen. helaas was het jachtseizoen al open, wat dit gevaarlijk zou maken, dus maar beter niet. toch nog 3 reeën en 2 vossen gezien 's avonds met de auto rijdend. net als Ageet en Kais die we daar ontmoetten, wilden wij eigenlijk ook niet naar huis, en ik vermoed dat we nog wel terugkomen...zelfs Marianne die dit normaal nooit wil, zei net dat als we een prijs winnen ze wel een huisje wil kopen in Ibafa, ik was niet eens verbaast...Alex.
Nathalie, Axel, Skyler en Rhona
Zalige twee weken vakantie in Álom Ég gehad. Voor ons een ideale vakantie. Mooie wandelingen in de prachtige, bijna ongerepte natuur. Ons privé zwembad die mooi met planten afgesloten lag. De dochters die zo genoten hebben van het paardrijden en uiteraard ook van het zwembad. Onze binnenkoer waar we iedere avond konden genieten van het geluid van de krekels, onder een prachtige sterrenhemel. En onze honden, die overal met ons mee reizen, hadden alle ruimte en... hun eigen zwembad! Super vonden ze dat. Was er iets negatiefs? Ja, dat ik mijn mountainbike niet mee had maar die vergissing ga ik volgend jaar nie maken! Connie en Ron, bedankt voor een zalige twee weken en tot volgende zomer!
Jos en Nelleke
Wij brachten vier weken door in Alom Eg.Onvergetelijk in alle opzichten. Wij kozen er zelf voor om op ons zelf te zijn, maar Corrie en Ron voelden dit prima aan en wisten het kontakt goed te doseren. Omdat wij direct de eerste ochtend na aankomst ons zelf behoorlijk in de nesten hadden gewerkt door de auto op een onverhard pad vast te rijden, waren we maar wat blij dat we Ron als backup hadden die met zijn Hongaars en plaatselijke kenissen in no time een tractor had geregeld voor de nodige bergingswerkzaamheden. Wij zouden niet weten hoe we dat zelf hadden moeten regelen. Daarna altijd vriendelijk, niets is te veel of te gek; gewoon heerlijke mensen. Maar het huisje was ook fantastisch, ruim, koel Nederlandse TV en overal plekjes waar je in de schaduw kan zitten. Het zwembad, trampoline was voor de bezoekende kleinkinderen leuk.We komen al 30 jaar in Tsjechie en Hongarije en we gaan eigenlijk nooit 2 x naar de zelfde bestemming. Het zegt dus genoeg dat wij een maand na terugkomst al weer voor volgend jaar gereserveerd hebben. Corrie en Ronald, bedankt!
Richard & Anna
Een paradijsje op aarde! Als eerste wil ik Ronald en Connie en hun dochters bedanken voor hun gastvrijheid, alle informatie, hulp en de sightseeing door Ibafa. Het huisje ligt heel privé gelegen tussen mooie bomen, struiken, bloemen met als buren de paarden. Vanuit het huisje kun je mooie wandelingen maken. Wij genoten van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat van de rust en het fluiten van heel veel soorten vogeltjes en het geroep van de koekoek, de krekels en cicaden in de avond en een uitgestrekte sterrenhemel in de late avond. Onze dochters hebben kunnen paardrijden en zwemmen in het zwembad terwijl manlief genoot van de jacuzzi. Het huisje is van alle gemakken voorzien, er zijn diverse zitplekken rondom het huis en Ibafa ligt centraal gelegen tussen diverse steden en dorpjes. Wij komen graag nog eens terug!