Gastenboek

Gastenboek met ervaringen, tips, en beoordelingen van gasten op Csillagos Hely.

jong-edelhert-tijdens-de-bronst

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.16.238 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
55 berichten.
Rense, Marianne, Fenne, Mea, Gábor & Réka
Wij zijn nu al weer een paar dagen terug in het sombere Nederland en verlangen terug naar de warmte in Ibafa. Wat hebben we een heerlijk, rustig verblijf gehad. Een koel huis van alle gemakken voorzien, een rondom afgesloten tuin waar de honden de hele dag rondliepen én een privé-zwembad. Mea heeft genoten van de buitenritten op Lepke. Kortom een aanrader voor wie rust en ontspanning zoekt. We bedanken Ronald, Corrie en de meiden voor de hartelijk ontvangst en goede zorgen. Wellicht tot een volgende keer.
Nicole
Vorige zomer zijn we op vakantie geweest in een hotel in Mallorca. Dit jaar mochten onze kinderen (9 en 10 jaar) aangeven waar ze graag op vakantie wilden gaan. Ze wilden de hond meenemen, een huis met privé zwembad, warm weer en wifi. Zo zijn wij uitgekomen bij csillagos-hely. Voor ons was het effe wennen aan de rust. Maar eenmaal daaraan gewend vonden we het heerlijk. Wilden we onder de mensen komen dan gingen we het gezamenlijke terrein op. Erg gezellig was het aan het zwembad, met de gezinsleden van de familie Verhaagen en/of de andere gasten. In de omgeving is ook genoeg te beleven. Daarom komen we volgende zomer weer. Wederom tot grote vreugde van onze kinderen.
Charlotte
Net terug van een heerlijke vakantie in csillagos hely ✨ en jeetje, wat hebben we genoten van de rust en de stilte! Vanuit je huisje loop je zo de weilanden en bossen in. ????? Een waar paradijs voor onze Vizsla ? die voor het eerst mee was op reis. Echt een droombestemming om samen met je trouwe viervoeter ? heen te gaan. Geen regeltjes van dit mag niet en dat mag wel, gewoon heerlijk doen wat je wil en genieten ?????? Toen we toekwamen werden we meteen hartelijk ontvangen door Cor en Ro waar we een drankje ?? mee nuttigden vooraleer naar ons huisje te gaan. In ons huisje stond een lekker flesje wijn ? voor ons klaar alsook wat lekkers voor onze hond ??. Tijdens de aankomstmaaltijd 's avonds voelden we ons ook meteen thuis en deel van het gezin ?‍?‍?‍?? Wij hebben er zelf voor gekozen om enorm op onszelf te zijn tijdens deze vakantie daar we daar even nood aan hadden maar wie wil kan elke dag gezellig mee eten met Cor, Ro en de kinderen ????? Maar ondanks het feit dat we niet zo heel veel tijd hebben doorgebracht met hen heeft elk een van hen een warme plek in ons hart. Het zijn zo'n hartelijke mensen! Tijdens de "afscheidsborrel" voelde je ook gewoon aan elke knuffel de warmte en liefde die dit gezin bezit ????❤️ Dus lieve Cor, Ro, Carissa, Celicia, Lenienne, Lucky en Suze: bedankt ☺️en heeeeeeeeeeel veel liefs uit het minder zonnige, minder rustgevende België ???
Henk en Femke
Henk en ik hebben een geweldige vakantie gehad, samen met onze Friese Stabij's Imme en Mette. Wij waren enorm toe aan rust, ruimte, natuur en relaxen. Nou, dat kan hier geweldig! Héél veel boeken gelezen, lekker gezwommen en geluierd bij het privé zwembad. Het huis, Alom Eg, is héél gezellig en van alle gemakken voorzien. Elke avond hebben we genoten van de houtkachel. De honden vonden het hier óók geweldig. De grote tuin, met allemaal leuke zitjes, is helemaal omheind, dus de honden kunnen lekker hun gang gaan. De omgeving is prachtig. Vanaf het huis loop je zó de bossen in met urenlang wandelplezier. Onthaasten is hier direct bij aankomst al aan de orde, héérlijk. Óók dankzij de hartelijke ontvangst van Ronald en Corrie en de kinderen! Wát een lieve mensen! Het was in één woord fantastisch. Wij willen volgend jaar zéker terugkomen!
Emma, Alessia,Petra und Werner
Nun waren wir schon zum 5. mal in Ibafa. Es war wie immer einfach schön. Die Kinder konnten reiten, schwimmen oder einfach eine Freiheit genießen wie es bei uns kaum mehr möglich ist. Wir fühlen uns bei euch schon richtig zuhause. Leider gab es zwischen den Mädels wie immer zum Abschied Tränen. Aber wir freuen uns alle schon auf nächstes Jahr, dann sind wir wieder bei euch um die Ruhe und die tolle Natur zu erleben. Durch Ronalds leckeres Getränk haben wir haben noch eine gute Erinnerung die hoffentlich bis zum nächsten Urlaub reicht.