Gastenboek

Gastenboek met ervaringen, tips, en beoordelingen van gasten op Csillagos Hely.

jong-edelhert-tijdens-de-bronst

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.191.31 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
Emma, Alessia,Petra und Werner
Nun waren wir schon zum 5. mal in Ibafa. Es war wie immer einfach schön. Die Kinder konnten reiten, schwimmen oder einfach eine Freiheit genießen wie es bei uns kaum mehr möglich ist. Wir fühlen uns bei euch schon richtig zuhause. Leider gab es zwischen den Mädels wie immer zum Abschied Tränen. Aber wir freuen uns alle schon auf nächstes Jahr, dann sind wir wieder bei euch um die Ruhe und die tolle Natur zu erleben. Durch Ronalds leckeres Getränk haben wir haben noch eine gute Erinnerung die hoffentlich bis zum nächsten Urlaub reicht.
Mirjam, Sibel en Julia
Ik lees net dat jullie een nieuw zwembad bij Alom Eg gaan plaatsen. Leuk, voor mij hoeft het niet. Ik vind juist de gezelligheid en ongedwongen sfeer bij het zwembad, ja ook de bijen!, één van de leukste dingen in onze vakantie vorig jaar. Juist daardoor hebben we opnieuw voor Corrie en Ronald gekozen om volgend jaar opnieuw naar Csillagos-Hely terug te gaan, als het had gekund hadden we dit jaar al opnieuw geboekt. Maar ja goede plekken zijn zo vol geboekt! Nog even wachten, maar dat doen we graag. Een heel jaar om ergens naar iets fantastisch uit te kijken,.
Alberto en Nathalie en onze 6 hondjes
Wij zijn net terug van 2 heerlijke weken Hongarije en hebben nu al heimwee, gelukkig gaan we half september weer. Onze 6 honden hebben het samen met ons enorm naar hun zin gehad. Wandelen, paardrijden, zwemmen alles is er en alles gedaan. Het huisje is mooi en goed ingericht, omheining voor de honden meer dan in orde. BBQ staat klaar. En dan niet te vergeten Corrie en Ronald die je al je zorgen helpen te verlichten en super gastheer en vrouw zijn. En dan hebben ze ook nog eens super lieve kinderen, die ons hebben geholpen met paardrijden, onze gidsen waren bij het wandelen. Ik kan zeggen wij hebben er nieuwe vrienden bij en een heerlijk vakantie adres.
Anne
Anderhalf jaar geleden had ik al een heerlijke lange zomervakantie, nu was ik er voor een week. Maar ik was welkom als een familielid en ik heb weer genoten van de gastvrijheid en de goede zorgen. Alom Eg is een prachtig huis, voorzien van alle gemakken. Corrie en Ronald, bedankt en ik kom graag terug.
Nico en Cécile
Beste Ronald en Corrie en de kinderen. Wij zijn heerlijk tot rust gekomen in /op jullie domein en in de prachtige omgeving van Ibafa. Genoten van de heerlijke wijnen van Ronald, het zwembad met het uitzicht op het dal en de heuvels. Helaas geen herten gezien maar wel gehoord, de volgende keer ga ik beter kijken!! De wandelingen hebben we dankzij de routes van Ronald op de GPX steeds tot een goed einde gebracht, maar wat kan je hier "dolen", geweldig! Last but not least, de gezelligheid, de styling van Corrie maakt dat alles ZO en aan de praktische kant is. Alles is gewoon aanwezig in de huisjes! TOP! Een gewonnen vakantie week is geweldig geweest, ik wil terug komen hoor! Veel liefs van Nico en Cécil