Gastenboek

Gastenboek met ervaringen, tips, en beoordelingen van gasten op Csillagos Hely.

jong-edelhert-tijdens-de-bronst

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.229.119.176 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
53 berichten.
Charlotte
Net terug van een heerlijke vakantie in csillagos hely ✨ en jeetje, wat hebben we genoten van de rust en de stilte! Vanuit je huisje loop je zo de weilanden en bossen in. ????? Een waar paradijs voor onze Vizsla ? die voor het eerst mee was op reis. Echt een droombestemming om samen met je trouwe viervoeter ? heen te gaan. Geen regeltjes van dit mag niet en dat mag wel, gewoon heerlijk doen wat je wil en genieten ?????? Toen we toekwamen werden we meteen hartelijk ontvangen door Cor en Ro waar we een drankje ?? mee nuttigden vooraleer naar ons huisje te gaan. In ons huisje stond een lekker flesje wijn ? voor ons klaar alsook wat lekkers voor onze hond ??. Tijdens de aankomstmaaltijd 's avonds voelden we ons ook meteen thuis en deel van het gezin ?‍?‍?‍?? Wij hebben er zelf voor gekozen om enorm op onszelf te zijn tijdens deze vakantie daar we daar even nood aan hadden maar wie wil kan elke dag gezellig mee eten met Cor, Ro en de kinderen ????? Maar ondanks het feit dat we niet zo heel veel tijd hebben doorgebracht met hen heeft elk een van hen een warme plek in ons hart. Het zijn zo'n hartelijke mensen! Tijdens de "afscheidsborrel" voelde je ook gewoon aan elke knuffel de warmte en liefde die dit gezin bezit ????❤️ Dus lieve Cor, Ro, Carissa, Celicia, Lenienne, Lucky en Suze: bedankt ☺️en heeeeeeeeeeel veel liefs uit het minder zonnige, minder rustgevende België ???
Henk en Femke
Henk en ik hebben een geweldige vakantie gehad, samen met onze Friese Stabij's Imme en Mette. Wij waren enorm toe aan rust, ruimte, natuur en relaxen. Nou, dat kan hier geweldig! Héél veel boeken gelezen, lekker gezwommen en geluierd bij het privé zwembad. Het huis, Alom Eg, is héél gezellig en van alle gemakken voorzien. Elke avond hebben we genoten van de houtkachel. De honden vonden het hier óók geweldig. De grote tuin, met allemaal leuke zitjes, is helemaal omheind, dus de honden kunnen lekker hun gang gaan. De omgeving is prachtig. Vanaf het huis loop je zó de bossen in met urenlang wandelplezier. Onthaasten is hier direct bij aankomst al aan de orde, héérlijk. Óók dankzij de hartelijke ontvangst van Ronald en Corrie en de kinderen! Wát een lieve mensen! Het was in één woord fantastisch. Wij willen volgend jaar zéker terugkomen!
Emma, Alessia,Petra und Werner
Nun waren wir schon zum 5. mal in Ibafa. Es war wie immer einfach schön. Die Kinder konnten reiten, schwimmen oder einfach eine Freiheit genießen wie es bei uns kaum mehr möglich ist. Wir fühlen uns bei euch schon richtig zuhause. Leider gab es zwischen den Mädels wie immer zum Abschied Tränen. Aber wir freuen uns alle schon auf nächstes Jahr, dann sind wir wieder bei euch um die Ruhe und die tolle Natur zu erleben. Durch Ronalds leckeres Getränk haben wir haben noch eine gute Erinnerung die hoffentlich bis zum nächsten Urlaub reicht.
Mirjam, Sibel en Julia
Ik lees net dat jullie een nieuw zwembad bij Alom Eg gaan plaatsen. Leuk, voor mij hoeft het niet. Ik vind juist de gezelligheid en ongedwongen sfeer bij het zwembad, ja ook de bijen!, één van de leukste dingen in onze vakantie vorig jaar. Juist daardoor hebben we opnieuw voor Corrie en Ronald gekozen om volgend jaar opnieuw naar Csillagos-Hely terug te gaan, als het had gekund hadden we dit jaar al opnieuw geboekt. Maar ja goede plekken zijn zo vol geboekt! Nog even wachten, maar dat doen we graag. Een heel jaar om ergens naar iets fantastisch uit te kijken,.
Alberto en Nathalie en onze 6 hondjes
Wij zijn net terug van 2 heerlijke weken Hongarije en hebben nu al heimwee, gelukkig gaan we half september weer. Onze 6 honden hebben het samen met ons enorm naar hun zin gehad. Wandelen, paardrijden, zwemmen alles is er en alles gedaan. Het huisje is mooi en goed ingericht, omheining voor de honden meer dan in orde. BBQ staat klaar. En dan niet te vergeten Corrie en Ronald die je al je zorgen helpen te verlichten en super gastheer en vrouw zijn. En dan hebben ze ook nog eens super lieve kinderen, die ons hebben geholpen met paardrijden, onze gidsen waren bij het wandelen. Ik kan zeggen wij hebben er nieuwe vrienden bij en een heerlijk vakantie adres.