Gastenboek

Gastenboek met ervaringen, tips, en beoordelingen van gasten op Csillagos Hely.

jong-edelhert-tijdens-de-bronst

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.16.238 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
55 berichten.
Mirjam, Sibel en Julia
Ik lees net dat jullie een nieuw zwembad bij Alom Eg gaan plaatsen. Leuk, voor mij hoeft het niet. Ik vind juist de gezelligheid en ongedwongen sfeer bij het zwembad, ja ook de bijen!, één van de leukste dingen in onze vakantie vorig jaar. Juist daardoor hebben we opnieuw voor Corrie en Ronald gekozen om volgend jaar opnieuw naar Csillagos-Hely terug te gaan, als het had gekund hadden we dit jaar al opnieuw geboekt. Maar ja goede plekken zijn zo vol geboekt! Nog even wachten, maar dat doen we graag. Een heel jaar om ergens naar iets fantastisch uit te kijken,.
Alberto en Nathalie en onze 6 hondjes
Wij zijn net terug van 2 heerlijke weken Hongarije en hebben nu al heimwee, gelukkig gaan we half september weer. Onze 6 honden hebben het samen met ons enorm naar hun zin gehad. Wandelen, paardrijden, zwemmen alles is er en alles gedaan. Het huisje is mooi en goed ingericht, omheining voor de honden meer dan in orde. BBQ staat klaar. En dan niet te vergeten Corrie en Ronald die je al je zorgen helpen te verlichten en super gastheer en vrouw zijn. En dan hebben ze ook nog eens super lieve kinderen, die ons hebben geholpen met paardrijden, onze gidsen waren bij het wandelen. Ik kan zeggen wij hebben er nieuwe vrienden bij en een heerlijk vakantie adres.
Anne
Anderhalf jaar geleden had ik al een heerlijke lange zomervakantie, nu was ik er voor een week. Maar ik was welkom als een familielid en ik heb weer genoten van de gastvrijheid en de goede zorgen. Alom Eg is een prachtig huis, voorzien van alle gemakken. Corrie en Ronald, bedankt en ik kom graag terug.
Nico en Cécile
Beste Ronald en Corrie en de kinderen. Wij zijn heerlijk tot rust gekomen in /op jullie domein en in de prachtige omgeving van Ibafa. Genoten van de heerlijke wijnen van Ronald, het zwembad met het uitzicht op het dal en de heuvels. Helaas geen herten gezien maar wel gehoord, de volgende keer ga ik beter kijken!! De wandelingen hebben we dankzij de routes van Ronald op de GPX steeds tot een goed einde gebracht, maar wat kan je hier "dolen", geweldig! Last but not least, de gezelligheid, de styling van Corrie maakt dat alles ZO en aan de praktische kant is. Alles is gewoon aanwezig in de huisjes! TOP! Een gewonnen vakantie week is geweldig geweest, ik wil terug komen hoor! Veel liefs van Nico en Cécil
Ageeth en Kaïs
Het zit er voor ons weer op. Het was voor ons een uitdaging om te kijken hoe het was om in rust te leven. Vanaf het moment dat wij hier aankwamen....was er rust..en dat voelde GOED!!!! Wij hebben ook helemaal niks gedaan...zelfs geen prachtige ritten gemaakt in deze wonderschone omgeving....en toch....Wat hebben we genoten. Ook van jullie gastvrijheid....het eten...de wijntjes...en niet te vergeten het heerlijke brouwsel van Ronald. Lieve schatten wij komen zeker terug maar dan langer. Het heeft ons enorm goed gedaan en keren helemaal zen huiswaarts. Jullie zijn geweldige mensen. Tot volgend jaar. Dikke kus voor Alle Kaïs en Ageeth ps Kaïs verlangt altijd na een paar dagen al naar huis en nu wil hij blijven!!