TANDHEELKUNDE IN HONGARIJE, VERRASSEND VOORDELIG!

U kunt uw vakantie terug verdienen door hier uw gebit te laten behandelen. Een tandheelkundige behandeling in Hongarije uitgevoerd bespaart u al gauw 60% van de kosten die u in Nederland kwijt zou zijn!

Vele tevreden toeristen gingen u voor!

Tandheelkunde

 

U kunt kiezen voor een tandheelkundige behandeling bij een Nederlands- Engels- of Duits sprekende tandarts. Ze staan borg voor een zorgvuldige en bekwame behandeling van uw gebit. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken en ze passen de nieuwste tandheelkundige kennis toe. De te gebruiken materialen voldoen aan de strengste eisen en aan de EU normen.

flag_EU

Een voorbeeld:In Nederland kost 1 tandkroon ongeveer €600. In Hongarije, afhangend van het gebruikte materiaal, minder dan €200. Indien u meerdere kronen, een brug of eventueel een implantaat nodig hebt, kunt u gemakkelijk duizenden euro sparen! Een implantaat, afhankelijk van de plaats in boven/onderkaak is vanaf €350,00 verkrijgbaar.

U kunt een Nederlands tandheelkundige begroting naar ons opsturen waarna wij u in ca. één week laten weten wat de kosten in Hongarije zijn.

U kunt er ook voor kiezen dat bij uw eerste bezoek er een behandelplan opgesteld en een kostenberekening gemaakt wordt. Als u akkoord gaat kan met de behandeling worden begonnen. In beide gevallen kunt U zich één maand van te voren aanmelden en wij dragen er dan zorg voor dat uw eerste afspraak geregeld wordt.

tandartsprktijk-glimlachende-mund2

U moet rekening houden met een verblijfsperiode van minimaal 2-3 weken afhankelijk van de behandeling. De tijdsduur van uw verblijf geeft de tandarts bij een behandelplan

Tip: Als u in Nederland verzekerd bent voor tandheelkundige zorg dan kunt u vooraf toestemming vragen aan uw zorgverzekeraar voor deze behandeling. Voor de verzekeraar is het natuurlijk ook voordeliger als u zich in Hongarije laat behandelen en er wordt steeds vaker toestemming verleend.