Wellness en Thermaalbaden vanuit uw vakantiewoning.

Niet alleen in de zomer heeft Hongarije u genoeg te bieden. Het gehele jaar door kunt u gebruik maken van een wellness programma op slechts 20 minuten rijden van uw woning.

Om de wintermaanden te doorbreken kunt u komen genieten van één van de vele geneeskrachtige thermaalbaden die Hongarije rijk is.

Beleef een vitaliserende kuur, een weldaad voor lichaam en geest, waarna u verkwikt weer huiswaarts keert.

spa

De heilzame werking van het bronwater in dit thermaalbad is bijzonder geschikt voor mensen met oa. artrose, osteoporose, fibromyalgie, bechterew, reuma, gynaecologische klachten, stoornissen van de bloedsomloop en huidaandoeningen.

Het thermaalbad beschikt over diverse baden, inclusief een baby en peuterbad. In de baden zorgen verschillende technieken voor een aangename ontspanning.

Thermaalbaden

Naast de Spa kunt u in het Guitar Basin op diverse bankjes plaatsnemen en genieten van een whirlpool effect, uw rug en nek door waterstralen laten masseren en de op de vloer gemonteerde roosters zorgen voor een voetmassage.

Het Flower Basin is een buitenbad, een echte beleving om hartje winter hierin te verblijven.

U kunt gebruik maken van een Jacuzzi, stoombad, sauna en infrarood cabine. U door ervaren masseurs laten masseren, manicuren en een pedicure bezoeken. U kunt diverse therapeutische behandelingen volgen oa. Modderpakkingen, Fizzy, Elektrotherapie, Koolzuur therapie en deelnemen aan gymnastiekprogramma’s.

Een dag doorbrengen in het thermaalbad en gebruik maken van alle baden, sauna, infraroodcabine, stoombad en jacuzzie voor slechts € 7,00!*

Tegen zeer lage prijzen u laten verwennen, bijv 10 dagen kuren voor slechts €55,00*

In de buurt van het thermaalbad zijn diverse restaurants waar u kennis kunt maken, tegen betaalbare prijzen, met de Hongaarse keuken, maar u kunt ook een bezoek brengen aan een Pizzeria als u zelf eens een avond niet wilt koken.

Uw woning beschikt over een gaskachel en een houtkachel voor sfeervolle avonden. Ontspannen op een uniek plekje, weg van de luidruchtige samenleving, een plek waar u tot rust kan komen, omringt door prachtige natuur.

Klik voor de beschikbaarheid van onze woningen op Csillagos, Álom, Aranyos of Világos Ég!

* afhankelijk van de koers van de Forint en prijzen zijn per persoon. Ouderen en kinderen krijgen korting.